Service

Handige links

Hieronder treft u een aantal links naar websites die wellicht ook voor u interessant zijn. Heeft u een tip om dit overzicht aan te vullen? Neem dan contact met ons op.

  • BNMOBNMO: Website van de Bond van Nederlandse Militaire Oorlogs- en Dienstslachtoffers. Op deze site kunt u hulp vinden bij PTSS, Zorg en Juridische ondersteuning.

  • DefensieMP Bundels: Een site waar u informatie kunt vinden over Voorzieningenregeling voor militaire oorlogs- en dienstslachtoffers.

  • ABPABP: Website van het Algemeen Burger Pensioenfonds met daarop een online informatiemap betreft invaliditeitspensioen voor gewezen militairen.

  • VIAanvraagformulier defensieslachtofferpas : Met deze pas kunt u in binnen- en buitenland aantonen dat u door de uitoefening van de militaire dienst gehandicapt bent geraakt.


Downloads

Hieronder treft u een aantal downloads naar brochures en formulieren. Mist u een download die handig is voor onze doelgroep? Neem dan contact met ons op.

Handboek dienstslachtoffers
Laatste update: 9 mei 2015

handboek dienstslachtoffersHet Handboek dienstslachtoffers is een van de concrete acties van Defensie om invulling te geven aan een uitbreiding van de immateriële zorg voor dienstslachtoffers.

pdf icon | 101 pagina’s | 4,7 MB

DOWNLOAD

Verstrekkingsformulier Veteranenpas
Laatste update: 9 mei 2015

VerstekkingsformulierMet het Verstrekkingsformulier Veteranenpas kunt u een veteranenpas aanvragen. Dit formulier is een uitgave van het Veteraneninstituut en dient u uit te printen en ingevuld op te sturen.

pdf icon | 4 pagina’s | 337 KB

DOWNLOAD


De Gewonde Soldaat biedt deze links en downloads aan als een extra dienstverlening maar is niet verantwoordelijk voor de juistheid van deze informatie. Indien u twijfelt aan de juistheid van informatie, richt u zich dan alstublieft tot de aanbieder ervan.

De gewonde Soldaat

Postadres

De Gewonde Soldaat
Postbus 100
3941 AC Doorn

Contact

Email: info@degewondesoldaat.nl

Bankgegevens

IBAN: NL88 INGB 0007121825
BIC: INGBNL2A
KvK: 55361935